Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

180 M Ft-os telephelyfejlesztés

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg a Hidrot Kft. telephelyfejlesztése. A pályázaton elnyert támogatás összege: 88.349.249,- Ft. A megvalósítás eredményeként közel 1700 m2 építménnyel gyarapodott a vállalkozás. A termelő tevékenységet támogató beruházás célja az volt, hogy a késztermékek tárolását és értékesítését szolgáló -eddig hiányzó- infrastruktúra kiépüljön.
A Hidrot Kft. a közutak, autópályák üzemeltetői, a vízügyi szolgálat és kommunális cégek számára gyárt és forgalmaz különböző eszközöket. A nagy értékű gépi berendezések kultúrált bemutatására már régóta tervezte tároló, kiállító terek, oktatást szolgáló helyiségek kialakítását.

Mintegy 1000 m2-nyi alapterület nyújt immár lehetőséget a különféle kaszálógépek, vizi karbantartó berendezések és téli síkosságmentesítő eszközök teljes választékának tárolására és bemutatására. A kereskedelmi tevékenységet értékesítési pont kialakításával sikerült hatékonyabbá tenni. A vállalkozás bővítéséhez szükséges olyan építménnyel is gazdagodott a vállalkozás, amelyben korszerű és kultúrált ügyfélkapcsolati feltételeknek megfelelő irodák, tárgyalótermek kerültek kialakításra. A hazai piac kiszolgálása mellett a vállalkozás exportjának növelését is célba vette.

A közművek rekonstrukciójával egy sokéves folyamat végére ért a cég. A felújított telephely jól megközelíthető, a kiépült közlekedő utakkal a kiszállítás, rakodás feltételei jelentősen javultak.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató és a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., mint közreműködő szerv által támogatott DDOP-1.1.1/D-10-2010-0001 azonosító számú pályázat megvalósítása 2010.06.23.-án kezdődött és 2011-12-16-án fejeződött be.
 

„Új generációs útfenntartó adapter termékcsalád modulrendszerű fejlesztése és automatizálása a Hidrot Kft-nél.”

A K+F tevékenység során megújul a társaság kaszálógép, hóeltakarító eszközök és síkosságmentesítő berendezések kínálata. A fejlesztés során a modellek tipizálásra kerülnek. A rézsűkaszálógépek gémszerkezetének továbbfejlesztése mellett a többváltozatú kezelőszervek segítségével több funkció együttes, ergonómikusabb kezelése mellett az elakadásvédelem, talajkövetés, késrendszerek gyors cserélhetősége kerül megoldásra A fejlesztés figyelembe veszi az új, korszerű eszközhordozó alapgépek által biztosított funkciókat, amelyek az adapterek fejlesztésébe integrálásra kerülnek.
A hóeltakarító adapterek üzembarát műszaki megoldásokkal kerülnek továbbfejlesztésre.
A síkosságmentesítő eszközök terén a többcélú alapgépek köré épülő eszköz hatékony mentesítőanyag felhasználása, a bevetési távolság optimalizálása a projekt célja.

A projektre a GOP-2011-1.3.1/A kiírás keretében 117 536 617 Ft támogatást nyertünk el.
Kedvezményezett neve: Hidrot Ipari Gyártó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Elérhetősége: 7634 Pécs, Szentlőrinci út 9.
Közreműködő szervezet: MAG Zrt.
Elérhetősége: 1139 Budapest, Váci u. 81-83., www.magzrt.hu, www.nfu.hu