Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

Gémes rézsűkaszák

Hidrot G6001 rotációs rézsűkasza

MTZ traktorra szerelhető, stabil összeépítésű kaszáló berendezés, útpadkák, árkok, töltések külső és belső rézsűinek kaszálására, karbantartására. Az axiáldugattyús hidraulika rendszerrel és elektrohidraulikus talajkövetéssel szerelt kasza könnyű és jó munkavégzést biztosít egyenetlen talajon is. Maximális kaszálható távolság: 6 méter.

 

Hidrot G7001 rotációs rézsűkasza

MTZ traktorra szerelhető, stabil összeépítésű kaszáló berendezés, útpadkák, árkok, töltések külső és belső rézsűinek kaszálására, karbantartására. A felsőgémbe épített hidraulikus teleszkóp segítségével traktor középvonaltól számítva 7m-es maximális kaszálási távolság érhető el.


 

Hidrot G8000 MK mederkasza

A HIDROT G 8000 MK mederkasza az MTZ-80, és újabb MTZ traktorokra felszerelhető csator-nafenntartó munkagép. A mederkasza kialakításával az volt a célunk, hogy a földmedrű csatornák karbantartási munkálatainak gépesítését elősegítsük, továbbá a munkagép könnyen és gyorsan csatlakoztatható legyen az üzemeltető traktorhoz és felszerelve a traktor stabilitási paramétereit lényegesen ne változtassa meg.

 

Hidrot GH4500 rézsűkasza

Hárompontfüggesztésű rézsűkasza útpadkák, útmenti árkok, rézsűk kaszálására. Felhasználható rendszeresen kaszált lágyszárú zöldnövényzet aprítására, de a rotációs kaszafej forgásirányának megváltoztatása és az orrész leszerelése után vékony fásszárú növényzet, cserje eltávolítására is alkalmas.

 

Hidrot GH6001 rézsűkasza

Hárompontfüggesztésű rézsűkasza útpadkák, útmenti árkok, rézsűk kaszálására. Felhasználható rendszeresen kaszált lágyszárú zöldnövényzet aprítására, de adapter cserével fű rendre kaszálására, vékony fás szárú növényzet, cserje eltávolítására, űrszelvény tisztításra, és árokfenék iszaptalanítására is.


 

Hidrot Profi törtgémes rézsűkasza

Hárompont függesztésű, előretört gémű rézsűkasza, útpadkák, árkok, töltések külső és belső rézsűinek kaszálására, karbantartására. Könnyen fel és leszerelhető az alapgépről, az előretört gémszerkezet pedig kiváló rálátást biztosít a gépkezelőnek a kaszafejre.

 

 

 

Hidrot Profi 8 törtgémes rézsűkasza

Rotációs rézsűkasza 8 m-es gémkinyúlással traktor alapgépre. Útpadkák, árkok, töltések külső és belső rézsűinek kaszálására, karbantartására. Könnyen fel és leszerelhető az alapgépről, az előretört gémszerkezet pedig kiváló rálátást biztosít a gépkezelőnek a kaszafejre.