Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

Reform H7X

 

 

Reform Metrac H7X kéttengelyes rézsűjáró gép

 

 

Az osztrák Reform cég, Európa vezető önjáró rézsűkasza gyártója. Az idén 100 éves cég 1965-től gyárt kéttengelyes rézsűkaszáló berendezést. Több évtizedes gyártói tapasztalatuk, piacvezető szerepük, valamint termékeik átgondolt tervezése és magas műszaki színvonala miatt döntött cégünk termékeik forgalmazása mellett.

A Metrac H7X, a Reform cég hidrosztatikus hajtású önjáró rézsűkaszáinak nagyteljesítményű modellje. Ideális berendezés lejtők, autópálya és vízügyi töltések, rézsűk, golfpályák, parkok karbantartására, ahol követelmény a jó rézsűjáró képesség. Különösen alacsony önsúlya és közel 50-50%-os súlyeloszlása kiváló rézsűjáró képességet eredményez. A berendezés összkerékhajtású, kapcsolható differenciálzárral. Kapcsolható mellső, hátsó, összkerék, vagy un. „kutyázós”, oldalazós kormányzás. A Magyarországon forgalmazott termékekkel összehasonlítva a berendezés előnyei, az alacsonyabb üzemeltetési költségek (karbantartás, tüzelőanyag fogyasztás), jobb rézsűjáró képesség az alacsonyabb önsúly és az egyenletesebb súlyelosztás révén, nagyobb effektív teljesítmény a teljesítmény leadó tengelyeken, valamint a mellső felfüggesztő és meghajtó egység kialakításából adódóan, különböző gyártók adaptereinek alkalmazhatósága.

Műszaki adatok:

Motor: Négyhengeres VM-D közvetlen befecskendezéses, vízhűtéses turbódízel motor
Hengerűrtartalom: 2970 cm3
Teljesítmény: 51.5 kW (70 Le) 2800 1/min.
A motor károsanyag kibocsátása megfelel a jelenleg is érvényben lévő 3A emissziós normának.

Sebességtartományok: A berendezés hidrosztatikus meghajtással rendelkezik. A sebességtartományok megválasztásánál két elektro-hidraulikusan kapcsolható és két mechanikusan kapcsolható tartományt tudunk beállítani, így munkamenteben és országúti menetben is 2-2 sebességtartomány áll rendelkezésünkre.

Meghajtás: összkerékhajtás, kapcsolható kétkerékhajtással
Tengelyek: Véghajtómű a megható tengelyeken elől és hátul. A véghajtómű segítségével a maximális meghajtó nyomaték közvetlenül a kerekeknél ébred. Ez a technológia lehetővé teszi a kisebb keresztmetszetű és könnyebb építésű erőátviteli szerkezetek alkalmazását, aminek segítségével tovább javul a berendezés rézsűjáró képessége.
Maximális sebesség: 36 km/h
Fék: kétkörös hidraulikus szervofék, rögzítőfék
Kormányzás: Hidraulikus, Load-sensing rendszerű kormányzás. Kapcsolható elsőkerék-, hátsókerék-, összkerék-kormányzás illetve un. kutyázó-kormányzás
Mellső hárompont: I. kategóriás A hárompont hidraulikusan oldalra kitolható, középvonaltól nézva balra illetve jobbra 200-200 mm-rel.
Mellső kardán: 540 1/min fordulat
Hátsó kardán: 540 1/min fordulat

vissza