Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

Epoke Virtus AST

 

Epoke Virtus AST

 

 

 

Az Epoke Virtus AST egy 100%-ban folyadékszóró berendezés. A moduláris kialakítás lehetővé teszi a tartály tökéletes alkalmazkodását a jármű tömegközéppontjához. A speciálisan kialakított fúvókák nagy sebességnél (90km/h) is lehetővé teszik a munkát folyékony anyaggal, így a síkosságmentesítés nem okoz szükségtelen fennakadásokat a forgalomban. Kiválóan alkalmas autópályák síkosságmentesítésére.

A folyékony anyag kedvező tulajdonsága az optimális terjedés az útfelületen, ezáltal elősegíti a megfelelő anyag-felhasználási mennyiséget. A kevesebb anyagfelhasználás hatékonyan hozzájárul az átlagos költségcsökkentéshez.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a folyékony anyaggal végzett síkosságmentesítés jóval kevesebb sófelhasználást eredményez. Ezzel a környezeti károkozást is minimálisra csökkenti.

Az Epoke Virtus AST 3-féle változatban érhető el: - 7500; 10000; és 12500l – es kivitelben.
A folyadéktartályok termoplasztikus anyagból készülnek, így ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is. A moduláris kialakítás biztosítja a folyadék egyenletes eloszlását a tartályban.
Az alapvető szerkezeti egységek elhelyezése biztosítja a könnyű szervizelhetőséget, az ergonómiailag legmegfelelőbb helyen elhelyezett kezelőegységek pedig garantálják az ideális munkavégzést a kezelőszemélyzet számára. A fúvókák elhelyezkedése 3 – tól 11m szórásszélességig teszi lehetővé a munkát. A szórásszélességet/képet 1 méteres fokozatonként lehet beállítani, ami megkönnyíti a munkát buszöblökben és ehhez hasonló helyeken.
 

vissza