Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

 

Epoke Igloo sószórócsalád

 

Epoke Igloo 2300 - 2400

 

 

Az Epoke IGLOO sorozat sószórói alkalmasak minden száraz és előre nedvesített anyag szórására. Kialakításából adódóan könnyű szervizelhetőség, költséghatékony üzemeltetés, felhasználóbarát kialakítás és magas megbízhatóság jellemzi az IGLOO berendezéseket. Az IGLOO termékcsalád tagjai méreteikből és alakjaikból adódóan kiválóan képesek kihasználni az adott platós jármű, vagy a traktor vontatta pótkocsi szállító kapacitását.

Az új Epoke IGLOO S-2400, a tervezés során, elődeihez képest további fejlesztéseken esett át, a szerviz - és felhasználóbarát tulajdonságainak optimalizálása érdekében.

A beállításoknak megfelelően, a kiszórt anyag mennyiségének g/m2 aránya, a közúti közlekedésben résztvevő jármű haladási sebességétől függetlenül állandó marad. Kiegészítő keret használatával az alap garatméretek a 800 – 2000l-es tartományban változtathatók, melyek segítségével könnyen kiválasztható a megfelelő űrméret az adott szállítóeszközhöz. A korrózió elkerülése érdekében az IGLOO S2400 gyártásakor, a felületkezeléskor, a homokszórást követően a burkolatot 2 komponensű cinkpor alapozóval és 2 komponensű felső bevonattal látták el.

A berendezés meghajtása két módon lehetséges: - A jármű saját hidraulika rendszeréről, vagy egy különálló, Honda típusú, benzin - vagy Haatz típusú dízelmotor segítségével. A gép egyedi beállításai és a GPS-rendszerű adatgyűjtés az EpoBasic ® és EpoMaster ® rendszerekkel végezhetőek. A profilos szállítószalag minden anyagtípus esetén biztosítja a folyamatos és egyenletes anyagellátást. A szórásszélesség 1.5 - és 6m között állítható így az IGLOO S-2400 kiválóan alkalmas kerékpárutak, parkolók, városi utcák és terek síkosságmentesítésére.
 

  • Tartályméret:                                  800, 1100, 1400 liter
  • Nedvesítő tartály mérete:               900 liter
  • Szükséges platóhossz:                 2100 / 2600 mm

vissza