Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

 

Epoke Sirius Combi AST

 

Epoke Sirius Combi AST - Kombinált szórási technológiák

 

 

Egy berendezés, valamennyi síkosságmentesítési feladatra. A SIRIUS Combi AST ötvözi a szárazanyag szóró berendezések és a folyadékszórók előnyeit. Bármilyen típusú olvasztó, vagy érdesítő anyagot akar használni ezzel a berendezéssel megteheti, legyen az sóoldat, szó, homok, zúzottkő, vagy ezek keveréke. Mindig az optimális szóróanyaggal tud dolgozni, bármi legyen is az.

A berendezés szárazanyag tartálya az Epoke-elvű szórás révén teljesen tehermentesített kihordószerkezettel rendelkezik, a tartályban lévő anyag beboltozódását pedig törőtengely akadályozza meg. A szárazanyag tartály oldalán elhelyezett nedvesítő anyag tartályok segítségével nedvesített sószórás is lehetséges, mellyel a kiszórt só mennyisége 30%-al csökkenthető. A nedvesített só gyorsabb olvasztást tesz lehetővé valamint az autók menetszele, vagy erős oldalszél nem fújja le az útról. A szórás szélesség 2-12 m közt állítható.

A berendezés elején elhelyezett oldattartály nagy sebességű, (akár 90 km/h) szórást tesz lehetővé, sóoldattal. A kijuttatását a berendezés hátulján elhelyezett fúvókák végzik. A folyadékszórás előnye, hogy az olvasztó folyadék egyenletesebben terül el az úton, gyorsabb, hatékonyabb olvasztást tesz lehetővé, valamint kevesebb olvasztóanyag kerül le az útról, így a környezetet is kevésbé terheli

7 anyagválasztási lehetőség egy sószóróval!

  • homok
  • zúzott kő
  • előnedvesített anyag
  • folyékony anyag
  • folyékony – és száraz anyag kombinációja
  • előnedvesített – és folyékony anyag kombinációja

vissza