Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

VT 2000

 

 

 

 

Műszaki jellemzők:

  • A víztartály az eszközhordozó gépjárművek platójára szerelve vízszállításra és a különböző mosó és tisztító adapterek vízellátására szolgál.
  • A víztartály felszerelhető a Mercedes Unimog U 900-U 2150 és U300-U500 alapgépek platójára, valamint más megfelelő platóval és teherbírással rendelkező gépjárműre.
  • A tartályt megfelelő elzáró és csatlakozó szerelvények egészítik ki, melyek lehetővé teszik a külső nyomótömlőről történő feltöltését, ill a leeresztést, valamint a kapcsolt munkaeszköz (pl. oszlopmosó, seprőhenger, stb.) gravitációs vízellátását.
  •  Az opciós feltöltő vízszivattyú flexibilis tömlőkkel és tűzoltó gyorscsatlakozókkal kapcsolódik a tartályhoz így a tömlők megfelelő kapcsolásával lehetőség van a tartály töltésére és ürítésére. A vízszivattyúhoz szűrőkosárral ellátott flexibilis szívótömlő is tartozik, így a víztartályt az út melletti víztározóból is meg lehet tölteni. A vízszivattyú hajtása hidromotorral történik melyet az alapgép hidraulikus rendszere lát el olajjal. Csatlakozás az alapgéphez gyorscsatlakozókkal történik.
  • Az opciós elektromos vízbiztosító szivattyú a kapcsolt munkaeszközök vízellátását nyomás alatt biztosítja, ha azok nem rendelkeznek saját szivattyúval.
  • A hullámtörővel ellátott, üvegszál erősítésű műanyag tartályt és a vízszivattyút acél vázszerkezet foglalja egységbe amely a daruzást, targoncázást illetve a platón történő rögzítést teszi lehetővé.

 Műszaki adatok:

Térfogat: 2000-3000-4000 liter
Feltöltő vízszivattyú vízszállítása: max.450 l/perc
Feltöltő vízszivattyú nyomása: max.7 bar
Feltöltő vízszivattyú olajigénye: 25-35 l/perc 140 bar
Vízcsatlakozás: NA 50 tűzoltó gyorscsatlakozás
Vízbiztosító szivattyú vízszállítása: 10 l/min

 

vissza