Nyári munkagépek UMG 2800

UMG 2800

Univerzális kaszálógépek

Univerzális szárzúzó legalább 76 kW (100 LE) teljesítményű traktorokra

UMG 2800    logo_duecker.png

 

Az UMG 2800 szárzúzó univerzális berendezésként lett kifejlesztve parlagon, legelőn vagy kukorica tarlón történő használatra legalább 73 KW/100 LE-s traktorokra.

A kaszáló berendezés háza nagy szilárdságú finomszemcsés acélból készült. Az UMG 2800 alapfelszereltségként speciális lengőkésekkel van szerelve (egyenként 3 kg) és rendelkezik egy  állítható ellenkéssel az aprítási mérték optimális beállításához. A kívánt aprítási mértéktől függően akár két további aprítófésű is felszerelhető. A kaszaburkolat nagy belsőátmérője nagy aprításiteljesítményt tesz lehetővé.

A támasztógörgő és a késtengely csapágyházai tengelyeken belül helyezkednek el, ez a kialakítás optimálisan védi a csapágyakat a nedvességtől és a szennyeződéstől. Ráadásul a csapágyak karbantartást nem igényelnek és "élettartam kenéssel" vannak ellátva. Ez a belső csapágyazás biztosítja a maximális munkaszélességet és a csökkentett karbantartási költségeket.

Az elülső és a hátsó rögzítéshez használható hárompontos felfüggesztés alapkivitelben van felszerelve. A 60 cm-es hidraulikus oldaltolás optimális használati tartományt biztosít.

A nagy teherbírású kardántengely-kialakítás edzett belső csővel „Made in Germany” minőséget, és problémamentes alkatrészellátást garantál.