Hírek
Cégünk a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagja.

A Hidrot Kft. 2016. július elsejétől a Dél-dunántúli Gépipari Klaszter tagjává vált.

olvass tovább >
Hidrot AT 50-T mosóberendezés

Hidrot AT 50-T nagynyomású mosóberendezés átadása Sarkadon

olvass tovább >
Hóekék átadása a Magyar Közút részére

Társaságunk 63 db hóekét ad át a napokban a Magyar Közúnak.

olvass tovább >
Hírlevél

Cégbemutató

A HIDROT Kft. 1994. április 29-én alakult a Vízügyi ágazat átszervezésével. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Gépüzeme 1978 óta foglalkozott gépgyártással és vízgépészeti, szennyvíz-technológiai szerelési munkák kivitelezésével.
Az idők során az utóbbi területeken fokozatosan megszüntettük tevékenységünket, megerősödött viszont az a gépgyártási profil, ami még ma is –az egyre erősödő verseny ellenére is- számos területen piacvezető Magyarországon.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit minél teljesebb körben tudjuk kielégíteni, az eltelt évek alatt a kínálatunk alapját képező saját fejlesztésű termékeink csoportját kiegészítettük számos külföldi partnerünk gépeivel. Így kerültek palettánkra a dán Epoke sószórói, az osztrák Reform cég önjáró rézsűkaszái, a holland Ecology kaszálógépei, a német Dücker korszerű kaszái, a francia Villeton hóekéi -hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Berendezéseinket több területen is megelégedésre használják ügyfeleink:

  • A magyarországi közutakon „úton-útfélen” megtalálhatók gépeink: rézsű- és padkakaszák, oszlop- és szalagkorlátmosók, seprőhengerek, aszfalt-újrahasznosítók, hóekék, sószórók, stb.
  • Az országos autópálya-hálózat szinte teljes egészének karbantartását segítik az általunk gyártott hazai, vagy forgalmazott külföldi berendezések.
  • Az árvízvédelem töltésein, az öntöző- és belvízvédelmi csatornák partján is igen sok Hidrot-gyártmányú kasza dolgozik.
  • A horgász- és halastavak üzemeltetői a halak életterét csökkentő úszó vízinövényzet eltávolítását végezhetik úszó kaszálócsónakjainkkal, melyek nagyobb testvérei dolgoznak pl. a Tisza-tó öbleiben, vagy a Ferenc-csatornán.
  • Településeink közül egyre több község és város rendelkezik valamilyen Hidrot-berendezéssel, melyek az ápolt, kulturált környezet, vagy a balesetmentes közlekedés feltételeit biztosítják a községek, városok lakóinak.