Rólunk

Velünk jó úton jár… minden Partnerünk, aki télen-nyáron biztosítani szeretné a kezelésében lévő utak, rézsűk, erdők és vízpartok balesetmentes, ápolt és kulturált megjelenését.

Vállalkozásunk tervezi, gyártja és szervizeli azokat a közúti, kommunális és vízügyi fenntartó gépeket és berendezéseket, melyek egyszerű, gyors és kiváló minőségű megoldást biztosítanak az Ön számára.

Gépeink mindenfajta, a közutak rendben tartását célzó feladat megoldására alkalmasak a rézsű- és padka kaszálásától az oszlop- és szalagkorlátok mosásán, valamint az utak seprésén keresztül a síkosság-mentesítést biztosító hóeltakarításig, illetve sószórásig.

Különböző kaszáló berendezéseink lehetővé teszik az árvízvédelmi töltések, valamint az öntöző- és belvízvédelmi csatornák partjainak színvonalas rendben tartását.

A horgász- és halastavak üzemletetői számára úszó munkagépeink segítik a halak életterének optimalizálást. Adaptereinkkel biztonságosan megoldható az úszó vízinövényzet eltávolítása, a vízpartok rézsűjének kaszálása, illetve a halak etetése is.

Az erdőterületek tulajdonosait az általunk gyártott, illetve forgalmazott különböző cserjeirtó, ágaprító és tuskómaró berendezéseink segítik a terület rendben tartásában.

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként portfóliónkat olyan, a szakmában kiváló hírnévnek örvendő, neves nyugati partnerek kínálatával egészítjük ki a német Dücker és IRUS, a dán Epoke és FSI, az osztrák Reform és a holland Votex.

Célunk, hogy folyamatosan megújulva, a változó piaci igényeket kielégítve bővítsük termékkínálatunkat. Hazai alapanyagok felhasználásával, jólképzett magyar szakemberek foglalkoztatásával teremtsünk értéket az iparágunkban.

Küldetésünk, hogy olyan magas színvonalú termékeket tervezzünk, gyártsuk és forgalmazzunk, melyek biztosítják partnereink számára környezetük európai színvonalú karbantartását.

Víziónk, hosszú távú stratégiai célunk az, hogy szervezetünk, telephelyünk és technológiáink folyamatos fejlesztésével egy jól működő középvállalkozást működtessünk, és vevőink megbízható partnerei lehessünk.